UP ORGANİZASYON

Yönet Bizi

Hepsi birbirinden farklı görevlere sahip, kusursuz bir bütünlüğün parçalarından oluşan bir ekibi yönetmek istemez misiniz?
Podyumun üzerindeki nota sehpasında büyük harflerle YÖNET BİZİ yazmaktadır. Bu çağrıya kulak veren sizler, büyük bir orkestrayı yönetmek ister misiniz? Düşünsenize, hayatınız boyunca kaç kere böyle bir şans elinize geçebilir ki?

O podyuma çıkmaya cesaret edebilir misiniz ?

HER TÜR EĞLENCE İÇİN

KONSEPTLER

Müziği şimdiye kadar hep dinlediniz, sıra izlemekte. Kullanması en zor ve karmaşık enstrüman olan bedenlerimizin sınırlarını, etkinliğe özel düzenlemelerle sahneliyoruz.

Detaylı Bilgi
1

Markanız için özel olarak bestelediğimiz eserler ile kronolojik tarihinizi, senfoni orkestramızın muazzam gücü ve çok sesliliği ile birleştirerek anlatıyoruz.

Detaylı Bilgi
2

Dahası var gücü, uyumu, emeği, öz veriyi ve konsantrasyonu simgeleyen, bir markanın kendini ifade etmesinin en görkemli ve sanatsal yollarından birini temsil etmektedir.

Detaylı Bilgi
3

Nazım Hikmet’in ölümsüz eserinden esinle Kurtuluş Şavaşı Destanının kahraman insanları Murat Cem Orhan’ın notalarıyla buluşuyor.

Detaylı Bilgi
4

UP Rteam, çevremizi saran her şeyi dahil ettikleri ritim performanslarıyla gündelik yaşamın kısa özetini sahnede sizlere sunmaktadır.

Detaylı Bilgi
5

Hepsi birbirinden farklı görevlere sahip, kusursuz bir bütünün parçalarından oluşan bir ekibi yönetmek istemez misiniz?

Detaylı Bilgi
6

Her bölmesinde farklı bir renk ve özgün bir performansın yansıtıldığı ”Kutu Sahne“ konseptimiz, izleyenlere unutamayacakları görsel ve işitsel bir gösteri sunmakta.

Detaylı Bilgi
7

Siz bize, vurgulamak istediğiniz ana fikri söyleyin, biz bunu geniş sanatçı kadromuz ve Ercüment Şansal’ın interaktif anlatımı ile bir müzikal misali sahnede yaşatalım.

Detaylı Bilgi
8

Divan Alafranga Projesi, Murat Cem Orhan yönetimindeki 12 kişilik Türk Sazları Orkestrasıyla J.B. Lullyden E. Satieye kadar uzanan ve geniş bir tarihsel dönemi kapsayan, 10 Fransız eseri dinleyenlere Türk motifleri ve tınılarıyla sunuyor.

Detaylı Bilgi
9

Dört Mükemmel ses, batı ve doğu müziği tarihine damga vurmuş eserler ile sahnede devleşiyor.

Detaylı Bilgi
10

“BU TOPRAĞIN MELODİLERİ, RENKLERİ”

Detaylı Bilgi
11

Ansızın ortaya çıkıp, çevresindeki herkesi oyununa dahil eden şefimiz, ne olduğunu anlamayan ve birbirinden tamamen bağımsız onlarca insanı bir senfoni edası ile yönetmeye başlar. Adı üstünde Deli Şef.

Detaylı Bilgi
12